download

Sine medvirker i “Det brændte Bordel” en podcastserie fra P1 Dokumentar om polske sexarbejdere i Danmark. Ved hjælp af egne online-annoncer, rekrutteringsopslag på polske erotik-sider og beretninger fra prostitutionskunder forsøger P1 Dokumentar at kortlægge mulige bordelnetværk i Danmark.

Go to interview

desperate-journey

Every year, on the long route to Europe, thousands of women from one city in Nigeria risk death and endure forced labor and sex work (Coverage and background interview).

Go to interview

sara_plambech_yale

Fra autoritære regimer til rådne sundhedssystemer: Corona udstiller nådesløst akilleshælene i de lande, den raserer. I USA er corona en tidsindstillet bombe, skriver Sine Plambech i sin tredje dagbog fra Yale.

Go to interview

sine-janus

Janus Metz og Sine Plambech viser med filmen ’Hjertelandet’ de dansk-thailandske ægteskaber indefra. Men det er ikke en film, der skal tænde bålet af fordomme. Det er en film om forskelligheder, der over tid udlignes, så der til sidst kun står én ting tilbage: kærligheden.

Go to interview

IMG_2386

Interview with Sine Plambech on her film Heartbound at the Toronto International Film Festival.

Go to interview

information-sine

Den nye dokumentarfilm ’Hjertelandet’ handler om en række thai-danske ægteskaber i Thy. Ifølge Sine Plambech, en af instruktørerne bag filmen, er det en anledning til at fortælle større historier: om feminiseringen af de globale migrationsmønstre. Om den aldrende, hvide mands ensomhed. Og om vores alle sammens ønske om at få et godt liv, før vi skal dø.

Go to interview

84598-0-nigeria

The Nigerian women who are identified as victims of human trafficking are offered assistance if they return voluntarily to their home country. But the support they receive has little significance for their lives one year after they return, according to a new Danish study.

Go to interview

vice-sine

Hun har brugt 15 år af sit liv på at aflive myten om, at kvindelige migranter, der sælger sex til danske mænd, er nogle hjælpeløse stakler.

Go to interview

hovedbillede_de_medvirkende_sammen_foto_af_christian_vium

Janus Metz og Sine Plambechs antropologisk funderede – og mesterlige – dokumentar ’Hjertelandet’ viser nye facetter af de menneskeliv, man første gang så i tv-dokumentarerne ’Fra Thailand til Thy’ og ’Fra Thy til Thailand’

Go to interview

Mens vi i Danmark bekymrer os over ’trafficking’, bygger thailandske landsbyer stadig deres håb på kvinders migration og arbejde i Danmark.

Go to interview

le-monde-map

Dans le petit district de Thy, au nord du Jutland (Danemark), la population féminine thaïlandaise est passée de zéro à 575.

Go to interview

ada

I kølvandet på virkelighedens flygtningekrise er en bølge af migrationsfilm skyllet ind over film og tv. Sine Plambech, seniorforsker ved DIIS, antropolog og filminstruktør, gennemgår her migrantfilmenes til tider problematiske historie – og anbefaler en stak af de seneste og bedste

Go to interview

kk-interview

Halvparten av verdens migranter er kvinner. Men hvorfor forlater de hjemlandet sitt, og hvorfor ender mange av dem opp med å selge sex i Europa?

Go to interview